English | العربیه

۵۷۹۰-۲۰۰۰ (۲۱) ۰۰۹۸

آدرس ایمیل

info@shahramhospital.ir

این کادر جستجو را ببندید.
این کادر جستجو را ببندید.

آنژیوگرافی و جراحی قلب باز

رئیس بخش: آقای دکتر عین اله اصغرنژاد

سرپرستار بخش: آقای محمدرضا معلمیان

ارائه مطلوب­ترین خدمات تشخیصی، درمانی و مراقبتی با هدف ارتقا سلامت بیماران، بدون توجه به عوامل نژادی، قومی، جنسیتی، با تکیه بر پزشکان مجرب، پرسنل باتجربه و تجهیزات به روز از جمله مهمترین اهداف ما در بخش های مختلف تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان شهرام می باشد.

این بخش واقع در طبقه همکف بیمارستان (در ورودی ساختمان درمانگاه) با یک دستگاه آنژیوگرافی آماده ارائه خدمات به شرح ذیل می باشد، لازم به ذکر است اغلب آنژیوگرافی ها از طریق دست انجام می شود:

• آنژیوپلاستی و استنت گذاری
  • آنژیوپلاستی CTO
  • EP
  • TACE
  • آنژیوگرافی اندام تحتانی + ایلیاک + بالن پلاستی
  • آنژیوگرافی ایلیاک + آمبولیزاسیون فیبروم رحمی
  • آنژیوگرافی عروق کرونر + رنال
  • آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی اندام
  • آنژیوگرافی کرونر + پریفرال
  • آنژیوگرافی عروق کرونر
  • بالن آنژیوپلاستی
  • آنژیوگرافی کاروتید
  • آنژیوگرافی عروق بای پس شده
  • درناژ صفراوی
  • کلانژیوگرافی
  • آمبولیزاسیون

چنانچه بیمار نیازمند جراحی قلب اورژانس باشد، اتاق عمل جراحی قلب باز به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به بیمار می باشد. همچنین در این بخش ، ۶ تخت ریکاوری جهت بهبود بیمار پس از آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی در نظر گرفته شده است.

در صورت نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۵۷۹۰۲۰۰۰ داخلی ۲۰۳۰ و ۲۰۳۳ تماس حاصل فرمائید.